New England Villa på 193 kvm

New England Villa på 193 kvm med kopplat garage!  (Fler bilder i arkivet.)

Hjälpte kunden med att ta fram en skissidé, sedan diskuterade jag med vår arkitektservice och beskrev mitt och kundens samtal, samtalet och skissunderlaget ligger till grund för kundritning. Godkänd skiss/ritning tar vi sedan vidare till bygglovshandling.

Villan är nu fädigställd hösten 2012. Här är vi ca 10 dagar före slutbesiktning som SAMSUNGresulterade i noll fel. Två veckor före slutbesiktning har vi en kontrollbesiktning tillsammans med kunden, då har vi två veckor på oss att åtgärda ev fel och beställa varor som kan vara skadade, kan vara en liten buckla i kylskåpsdörren, anmärkning, åtgärd, ny beställning av kylskåpsdörr osv. Vår målsättning är noll fel, att du som kund ska kunna stiga in i ert nya hem utan att det finns ett protokoll med en massa fel och brister.

Min målsättning: är att ha en god kommunikation med dig/er i både tal och skrift. Överenskomma avtal och att löften skall hållas. Ni ska kunna nå mig enkelt via telefon, mail eller sms och få ett snabbt svar eller bli uppringda inom kort.

 

Det här inlägget postades i Husbyggen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *