Om värdet av upplevelsen att besöka huset i verklighet, kan en skiss eller ritning ge mig det?

Som svar på frågan, är svaret naturligtvis Nej!

Nej, är ju ett negativt laddat ord så det ska vi inte behandla här. Ja, däremot ska vi tala om positiva upplevelser och dess betydelse. Självklart ska du besöka din hustillverkares visningshus och tillverkning på fabriken, det ger dig en helhetsbild. Får du inte eller att man inte har tid för dig med en fabriksvisning då ska du nog fundera över ditt val av hustillverkare.

En skiss eller ritning kan ge en fingervisning om hur det kommer att se ut men ett riktigt hus som du kan besöka, gå in i fysiskt för att se, känna och lukta men framför allt känslan som inte kan beskrivas, den måste helt enkelt upplevas på plats. Nu är det säkert så att just det huset ni vill ha inte finns som visningshus eller om ni tänker beställa ett arkitektritat hus och inte tycker det är någon mening med att besöka ett visningshus men det är det visst vill jag påstå, du får träffa representanter från husföretaget och se finish på resultatet och det är viktigt för dina framtida beslut.

Många kunder jag talar med säger och tycker att det kan vara väl långt att åka och titta på ett visningshus som ligger 10-30 mil bort, då brukar jag säga att ni ska investera flera miljoner kronor i ert livs kanske största projekt.  Om det är en barnfamilj så handlar det om barnens framtida boende och uppväxt. Kan det inte vara värt att lägga en dag på att utforska och samtidigt se det som en trevlig utflykt,

Vänliga hälsningar

Hans G Kempe

Jag har mitt kontor på Stenhuggerivägen 93 (spritkullen) här i halmstad. Bygger om kontoret, så ursäkta röran när ni kommer på besök. Ring gärna först, kan vara ute på byggplats eller kundbesök.

 mobil. 070-767 96 97

Det här inlägget postades i Husbyggen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *