Framtidssmart konstruktion av väggelement och mix av bland de bästa fönstren på marknaden

Våra hus är energisnåla och miljöanpassade

 

Standard fönsterdörr helglasad alu Elit Extreme 0,9 här har kunden valt antrazitgrått.

Tillval med Aluminiumbeklädda fönster, ytbehandling, rötskydd och stomme av trä är  u- värdet 0,87, vilket ger effektiv energibesparing. Riktigt bra fönster som hjälper till att hålla en jämn temperatur inomhus.

 

Väggens uppbyggnad från utsidan:                             Panel, luftspalt, vindskydd, isolering, diffusionsspärr.

Vårt konstruktionssystem bygger på lika delar vetenskap och omtanke. Väggarna ska inte bara bära upp huset, de ska bidra till att göra det energisnålt också. Energiförbrukningen är en stor och viktig del av en bostad. Glasen i våra fönster är så kallade superisolerglas, vilket innebär att solens energi släpps in men inte ut. Solen ”värmer” på så sätt huset med hjälp av en värmeväxlare där frånluften passerar. Ett enkelt, energieffektivt system som håller i många år.

 Montera inte hus om det regnar ihållande

Huset ska också vara fuktsäkert. Därför har vi har testat och beräknat varje detaljlösning så vi vet att väggarna klarar alla fuktförhållanden, både inifrån och utifrån. Vi har framför allt sett till att bygga tätt så att värmen blir kvar på insidan. Det finns många olika värmesystem på marknaden idag. Vi utgår alltid från värmepumpar. Då sprids värmen i huset genom vattenburen på entréplan. Det är energieffektivt, ger full komfort med lite underhåll och borgar för ett problemfritt hem där njuta i lugn och ro.

Väggarna måste vara optimalt utformade för att både maximera dess isoleringsförmåga, täthet och samtidigt minimera prisbilden.

Det här inlägget postades i Husbyggen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *