Tankar om boende 2016

2008 origo visn hus sthlm 062Välkommen till min blogg, så roligt att just du hittat hit!

Jag har startat den här bloggen för att jag tycker att det är så fascinerande och roligt att arbeta med hus och arkitektur. Hus har alltid fascinerat mig sedan jag var liten grabb.

1991 började jag min bana inom husbranschen.

Sedan dess har det blivit många hus och har lärt känna många nya människor och familjer. genom åren. Visst är det något särskilt med att kunna skapa ett helt nytt hem som ingen har bott i tidigare, allt är nytt och nästan allt har du valt själv tillsammans med din familj.

Det är mycket att sätta sig in i när man ska bygga nytt! Jag tänkte att med IMGP6840min relativt långa erfarenhet på dryga 25 år kanske kan vara till hjälp för dig som tycker det känns snårigt och besvärligt med köpa nytt. Vilket hus ska jag välja till tomten o.s.v, vad säger planbestämmelserna om tomten jag funderar på att köpa. Frågorna hopar sig, jag kanske kan hjälpa dig på traven. Oavsett om du köper hus av mig eller någon annan hjälper jag dig gärna så gott jag kan, fråga gärna Jag kommer att skriva mer om tankar kring vårt boende senare.

Min önskan och vilja är att skapa goda relationer till mina kunder, för mig är det en kvalitet som ska hålla länge.

Meningen med ett eget nytt hus är att det ska vara som en trotjänare. Det skall fungera väl och förenkla livet. Ett slags tyst design som märks först då man använder det men då märks desto mer, ett handtag som med sin utformning hjälper fingrarna och handen att t ex dra ut lådan i köket på ett smidigt sätt. Dörrarnas plats finns det alltid en tanke bakom, hela ditt hus är skapad utifrån en tanke om att inte dominera livet utan vara en bakgrund till det. Jag kan ibland se det som arkitektens uppgift vara rolig eller att skapa sensation men också att vara praktisk och se det ekonomiska och hålla tillbaka utsvävningarna utan att minska på kvalitén, vi vill ge dig och dig familj ett spännande, vackert och trivsamt hem som ger er låga driftkostnader och ett bra inomhusklimat lång tid framöver. kort sagt,ett hus som håller för livet.

Har du lust så skriv en rad, det skulle jag uppskatta.

Med vänlig hälsning

Hans 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *