Pakethuset SOLHEM 1½ plan 6-7rum 162 kvm. Från Götenehus

Götenhus villa SOLHEM 1½plan kommer att uppföras här i Halmstad, Du ka se tidigare i min blogg om förberedelserna vi gjort med rivning och återfyllnad på befintlig tomt. på. Adress byggplats: Örnäsvägen 62, Halmstad. Leverans sker vecka 8.

Planlösning entréplan.

Planlösning. Övreplan

 

Byggsatspris från 1 423 000 kr

Det här är ett luftigt hus med stora glaspartier i både kök och vardagsrum, bra ljusinsläpp och god utsikt. Tillsammans bildar kök och vardagsrum öppna och inbjudande sällskapsytor. Köket som ligger placerat i vinkeldelen har god kontakt mot entrésidan, väl tilltagna bänkytor och förvaring samt en trevlig bardisk som vetter in mot matsalsdelen. På entréplanet finns även en rejäl tvättstuga med groventré, toalett med dusch och ett stort arbetsrum som kan bli föräldrasovrum i framtiden. Rakt fram från entrén sett ligger en vacker trappa med vilplan och ett fint liggande fönster. Under trappan finns dessutom ett smart förråd. På övervåningen möts man av ett stort allrum med takfönster och tre sovrum, där föräldradelen är utrustad med egen klädkammare och en fransk balkongdörr. Här finns också ett badrum och en neutralt placerad klädkammare. Huset har ett modernt fasaduttryck med både liggande och stående panel, som med spännande färgsättning ger ett stilsäkert uttryck. Om man bygger ett garage på höger sida om huset, i samma stil som vinkeldelen, skapas en vacker och välkomnande entrégård.

Huset kan även utföras med putsad fasad.

Vill du veta mer? Ring 035-26 50 500 Hans Kempe Götenehus

Solhem

Det här inlägget postades i Husbyggen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *