Nya tomtområdet ALBINSRO i Halmstad håller på att delas ut till tomtkön.

Tomter i Albinsro

Kommunstyrelsens samhällsbyggnadsutskott beslutade på sitt möte att fastställa de föreslagna priserna för småhustomter belägna inom ett område i Albinsro. Det innebär att kommunens tomtkö kan fyllas på med 37 stycken småhustomter. 78 st har anmält sitt intresse för tomt i ALBINSRO.

–Det är väldigt roligt att vi kan erbjuda så många nya tomter i ett så populärt område i som Albinsro, säger samhällsbyggnadsutskottets ordförande Henrik Oretorp (C).

Kommunen har en ambition om att kunna påbörja försäljning via den kommunala tomtkön vintern 2012/våren 2013. Priset som föreslås är 1, 025 miljoner kronor per tomt med undantag för fem stycken tomter längs Gamla Tylösandsvägen där föreslaget pris är 925 000 kronor per tomt. Det är dock kommunfullmäktige som tar det slutgiltiga beslutet om priserna.

– Albinsro ges nu möjlighet att utvecklas och ännu ett attraktivt bostadsområde är på väg att förverkligas i Halmstad. Det är glädjande, säger vice ordförande i samhällsbyggnadsutskottet, Johan Rydén (M)

Det här inlägget postades i Husbyggen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *